De Tien Reglement

De 10 geboden van ‘De Tien’

#01

Er wordt elke maand gespeeld met 10 opdrachten. Deze kan je terugvinden op deze website.

#02

Alle teams moeten zich registreren voór zij kunnen meedoen en punten kunnen verdienen. Na éénmalige registratie kan je elke maand beslissen al dan niet mee te spelen.

#03

Je speelt het spel met het aantal deelnemers die zijn geregistreerd in je team. Je moet dus geen beroep doen op ‘figuranten’ om bepaalde opdrachten uit te voeren. Hou ook rekening met de overheidsregels over het aantal sociale contacten en de werking van de sociale bubbels. De jury houdt hier rekening mee bij de beoordeling. Hou het vooral veilig!

#04

Elke opdracht levert een bepaald aantal punten op. De jury heeft het recht de opdrachten en de te verdienen punten, indien daar dringende redenen voor zijn, aan te passen voor alle deelnemers.

#05

Antwoorden kunnen ingestuurd worden tot en met de laatste dag van de maand (23u59) volgens de duidelijke richtlijnen die bij de opdrachten zijn meegegeven.

#06

Er wordt geen feedback gegeven op de gegeven antwoorden. Ook niet als het fout is. Gokken heeft dus geen zin.

#07

De jury heeft de vragen met aandacht samengesteld. Bij discussies over de juistheid van het antwoord heeft de jury altijd het laatste woord.

#08

Elke maand hebben we, op basis van de punten, een maandwinnaar. Elke maandwinnaar krijgt een prijs en een ticket voor de finale! De hele team bubbel mag dan deelnemen. Een team kan meerdere keren maandwinnaar worden. Win je meerdere maanden, dan zal dat zeker voordeel opleveren tijdens de finale.

#09

Op het einde van de maand wordt er bij een gelijke stand in het klassement rekening gehouden met de volgende aspecten – in hun respectievelijke volgorde - om een eindquotering te bepalen voor plaats 1, 2 en 3.

  1. Het aantal opdrachten die je hebt gespeeld
  2. Het tijdstip van laatst ingestuurde foto. Hoe sneller, hoe beter dus!
#10

Elke vorm van samenwerking tussen 2 of meerdere deelnemende teams is niet verboden zolang jullie rekening houden met de richtlijnen rond bubbels en nauwe contacten.

#11

In tijden van oorlog, pandemie, of gewoon een zonnige, regenachtige of bewolkte dag, zowel bij licht als donker, heeft de webmaster van altknalt.be altijd recht om bij elk deelnemend team zonder voorafgaande verwittiging de biervoorraad op te eisen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be