Tien jaar Alt Knalt

Zaterdag is het zo ver! De finale van 'De Tien'!

Vanaf 14u30 zijn onze bar en terras geopend. Julie zijn welkom op en rond het voetbalplein KAVV Smisstraat te Alt- Hoeselt. Inkom is gratis voor iedereen!

Belangrijk!

De Smisstraat wordt gedeeltelijk voor alle verkeer afgesloten van vrijdagmiddag 3 september tot zondagmorgen 5 september. De parking van de Altenaar is enkel bereikbaar via de Klaphoekstraat.

We verkiezen elektronische betalingen. Lukt dit niet dan hebben we aan de toog nog papieren drankkaarten te verkrijgen van 10 euro. We proberen cash zoveel mogelijk te vermijden en hebben geen wisselgeld. Gepast betalen is dus aangeraden!

15u00 stipt: De Tien - finale

De finale spelen we opnieuw met 10 teams. De finalisten vind je hier terug. Zij krijgen 10 uitdagende opdrachten voorgeschoteld en gaan ermee aan de slag tot 18u00.

Kom zeker langs, zij kunnen alle aanmoediging gebruiken!

Tien jaar Alt Knalt!

Tien jaar Alt Knalt Tien jaar Alt Knalt

18u30: Prijsuitreiking finale en mooiste plekje van Alt-Hoeselt

We zullen de top 3 teams letterlijk in de bloemen zetten en maken ook bekend welke locatie wordt bekroond tot mooiste plekje van Alt -Hoeselt! Deze verkiezing loopt tussen 15u00 en 18u00 en iedereen aanwezig kan ook zijn (online) stem uitbrengen.

18u45: Yoeri Mellaerts

Het was geen alledaags zicht: een stoere militair die het podium opstapte tijdens de ‘blind auditions’ van The Voice van Vlaanderen. Maar Yoeri Mellaerts uit het Limburgse Wilderen raakte iedereen vanaf de eerste noot met zijn doorleefde en erg breekbare stem een paar jaar geleden. Hij werd zelfs vergeleken met stoere rockers zoals ‘Pearl Jam’-frontman Eddie Vedder, maar dat leverde hem helaas net geen plekje in de finale op.

Wij mogen hem met plezier verwelkomen op ons podium samen met zijn eigen pianist.

20u00: The Hellbillies: the party starts here!

Party rock met akoestische gitaren: Deze rocksterren staan klaar om je avond te verlichten met enkele akoestische covers. Van Toto tot Triggerfinger en Dotan tot Daft Punk, gegarandeerd meebrullen. Dit rattenpak van ingeteelde bastaarden staan graag voor ons klaar. Er is genoeg bier!

Tien jaar Alt Knalt

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be