Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De Tien Opdrachten

December 2020 - Kerstspecial: wij ‘wensen’ jullie veel succes!

Op een ‘bar’koude zaterdag in het begin van december ging Alt Knalt er nog eens op uit, ditmaal richting kerstmarkt.
Kerstmis vier je niet alleen, dus met zo’n 200 ‘goedgemutste’ knallers en dus 4 volle bussen vertrokken we van aan de Altenaar richting de Place Saint-Lambert in Luik.

WhatsApp

Stuur je antwoord via whatsapp naar 0492 92 09 42

E-mail

Mail je antwoord naar detien@altknalt.be

Postbus

Post je antwoord in de brievenbus op het kerkplein

Logboek

Schrijf de naam van je team in het logboek

Alt Kerst was het ideaal startpunt voor de vrouwen en kinderen om wat cadeautjes te kopen, terwijl de mannen aan de kraampjes meer hun inkopen deden. Kort na de middag stapten we met z'n allen richting ons mooi versierde privé-schip. Van hieruit startte onze vaarexcursie langs het immense standbeeld van Koning Albert via het Albertkanaal richting Visé.
En natuurlijk was er tijdens die hele Alt Kerst-tocht een stevige portie ambiance aan boord! De inmiddels alom bekende huisband Ablution -remember Alt Rockt- zorgde tijdens de vaart naar Maastricht voor een magisch kerstconcert.
Terwijl de kinderen bij de kapitein een vaarbrevet konden halen, dansten en zongen de ouders vrolijk mee.
Vanaf de sluis van Ternaaien kwam ook de Kerstman aan boord, met leuke cadeaus voor de allerkleinsten. Natuurlijk wou iedereen ook met hem op de foto! Tijd genoeg terwijl we 15 meter omlaag werden geknald in de sluis om van het Albertkanaal op de Maas te komen.
Na een heerlijke tocht, meerden we aan in Maastricht vlakbij één van de kerstmarkten. Het Vrijthof lag er met zijn talloze lichtjes en reuzenrad zeer gezellig bij. Tijd en ruimte om na te praten en (opnieuw) het glas te heffen! En enkele uren erna volgde voor velen een stille nacht!
3 jaar later werden we in december opnieuw geïnspireerd door de eindejaarsperiode. Tijdens Alt Wenst staken we op het kerkplein in Alt-Hoeselt de lichtjes aan in onze oh zo grote dennenboom en brachten we een magische kerstsfeer met kerststal incl. bakske vol met stro, leuke animatie en lekkere drankjes.
Samen met jullie hebben we in 2016 de beste wensen binnen ons eigen dorp verspreid! Beter dan een virus! :-)
Met onze mooie Alt Wenst-kaartjes in onze postbus ging Alt Knalt na de rondgang van de Driekoningen op pad en werd de kaart gedropt bij een willekeurige dorpsgenoot.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be