Bienvenidos!

Spanje bracht ons op zaterdag een prachtige avondzon op ons zonneterras en lounge. We brachten de authentieke Spaanse sfeer letterlijk tot op het kerkplein met Flamenco muziek en dans, lekker eten en fruitige wijnen. Na het passionele optreden van flamenco dansschool ‘La jauna’ kon je niet weerstaan aan de geur vanuit de paella-pan.

Zondag begon de namiddag met aandacht voor onze kleinsten. En het resultaat mocht er zijn: Onder het thema van ‘Gaudi’ werden de meest kleurrijke mozaïeken gefabriceerd: de ene geïnspireerd door de Belgische driekleur, de andere op fauna en flora. Er werd ook druk geposeerd bij onze fotowand waar voor de gelegenheid ‘Muchos Saludos’ op werd geprint.

We zorgden ook voor een heerlijke siësta! Rustig genieten in de loungezetel met of zonder boek, heerlijk ontspannen tijdens een massage of op zoek naar innerlijke rust met yoga. Maar daar krijg je dan weer honger en dorst van! Gelukkig was er onze zelfgemaakte sangria en onze tapasbar waar iedereen kon smullen van Spaanse specialiteiten. En elke bezoeker bracht een streepje zon mee waardoor de sfeer echt 'delicioso' was!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be