Tentenkamp op een unieke locatie in Alt-Hoeselt

Alt-Hoeseltse families verzamelden zich met pak en zak voor een knallende kampeervakantie. Zaterdagmorgen werd de bagage samen met alle lustige kampeerders opgeladen en op de weide afgezet.

De tenten werden opgezet, al waren sommige de handleiding vergeten. Voor de kinderen was er tijd voor spelletje voetbal of badminton terwijl de ouders al snel een weg vonden naar de Alt Knalt - toog.

Na een aantal boterhammen met choco of confituur stond iedereen klaar voor de vlaggengroet. Ook het nieuwe kamplied werd luid meegezongen. Tijd voor wat actie met het grote Knal-spel: een lijst van 30 opdrachten waarmee in groep tal van punten konden worden verdiend: bierbakken race, vlechtjes maken, karaoke, pannenkoeken bakken, ... en in de late namiddag een stevige wandeling met fotozoektocht. Moe maar voldaan kon iedereen genieten van een overheerlijke BBQ. Ook de niet-kampeerders kwamen graag de kampsfeer opsnuiven. Nog wat liedjes zingen rond het kampvuur en oogjes dicht...

's Morgens klonk de wekker en stilletjes werd de weide wakker. Natuurlijk want voor spek met eieren komt iedereen graag uit zijn tent. Dit stevig ontbijt gaf iedereen de nodige energie om weer alles in te pakken. Met spijt in het hart, maar heel tevreden vertrok Alt-Hoeselt naar huis.

Kampboekje

Het kamplied "Laat Alt maar knallen"

Een kleine selectie foto's van Alt Stalt

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be