Alt Kerst - Met de boot van kerstmarkt naar kerstmarkt

Heel heel heel lang geleden, ging Alt Knalt eens kerstmarkten. Er lag geen sneeuw die dag, maar het bleef droog en het was 'bar'koud. Ideaal weer dus, om de smaken aan de vele kraampjes op de Place Saint-Lambert in Luik te ontdekken.

Voor diegenen die liever niet buiten bleven, was er tijd voor de kerstinkopen. Kort namiddag trokken we met z'n allen richting ons mooi versierde schip voor een stevige portie ambiance aan boord! De inmiddels bekende huisband Ablution zorgde tijdens de vaart naar Maastricht voor een magisch kerstconcert.

Terwijl de ouders meezongen en dansten, konden de kinderen bij de kapitein een vaarbrevet halen. Vanaf de sluis van Ternaaien vervoegde de Kerstman onze reis, met leuke cadeaus voor de allerkleinsten. En natuurlijk was er tijd om op zijn schoot te kruipen met enkele mooie portretten tot gevolg.

In Maastricht aangekomen, werd het al stilaan donker. Het Vrijthof lag er met zijn talloze lichtjes en reuzenrad zeer gezellig bij. Tijd en ruimte om na te praten en (opnieuw) het glas te heffen! De 4 bussen brachten ons allen veilig en wel terug in Alt-Hoeselt. Het was een héél gezellige en leuke dag!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je op de Alt Knalt Nieuwsbrief!

Alt Knalt vzw

Pastorijstraat 14
3730 Hoeselt
Ondernemingsnummer: 0835.482.081
Bank: BE47 9730 1228 4880

0492 92 09 42
info@altknalt.be
secretariaat@altknalt.be